ijsbloemen-marijn-te-kolste

ijsbloemen-Marijn-te-Kolste-2

ijsbloemen-marijn-te-kolste-3

Kunnen ijsbloemen verwonderen?

Kun je je dit nog herinneren? Bestaan er nog slaapkamers waar je in de winter je adem in wolkjes boven de deken ziet en je vanzelf in een sprookje terechtkomt? In de workshop ‘ouder en kind’ gaan we met kinderen door de ogen van kinderen kijken naar de wondere wereld om ons heen. We gaan op zoek naar de tijdloze openingen waarmee we aan de stilte kunnen raken. Door als een kind te kijken naar de wereld komt er soms zomaar ruimte op een gebied waar je dat niet had verwacht.

Deze workshop is voor ouders en kinderen samen. We gaan leuke speelse oefeningen doen vanuit het perspectief van het kind. Kinderen bieden je de mogelijkheid om onbevangen en zonder oordeel te kijken en te ervaren. Ik ben dat soms een beetje vergeten hoe dat moet. Ik heb gemerkt dat het inspirerend kan zijn om iets meer vanuit onschuld en verwondering naar de wereld te kijken. In deze workshop nodig ik jullie uit om opdrachten doen op een speelse onbevangen manier, alleen en samen, waarin we een perspectiefwisseling gaan ervaren. Ik laat me in de workshop leiden door de kinderen en door hun ouders. Durven we nog sprookjes te leven? Neemt jouw kind ons mee op reis door haar wondere wereld? Misschien kunnen we dan weer meer ontspannen en ons gaan verwonderen over de wereld om ons heen.

In deze workshop zijn kinderen en jongeren essentieeel voor het wisselen van perspectief. We gebruiken allerlei materialen en werken in het moderne beeldhouw-atelier op Landgoed Wickenburgh. Om een goede balans te hebben in de groep, hebben we minimaal 5 ouders met 5 kinderen nodig.

ouder-kind

 

  • Eerstvolgende mogelijkheid zal zijn in januari 2017
  • Van 10 u – 15 u
  • Jouw investering: € 85 voor jou ouder en je kind samen, inc. materiaal en thee
  • Minimum leeftijd kind: 7 jaar
  • Per ouder 1 kind
  • Begeleiding: Alette Wttewaall en Marijn te Kolsté

.

Ik voel me aangesproken....., stuur mij een mail!

.