Bedrijfsuitje nét iets meer

Met een groep collega’s een creatieve workshop volgen? Of individueel aan de slag? Beeldend kunstenaar Marijn te Kolsté neemt je mee in de wereld van kunst. Er zijn  diverse mogelijkheden:

  • gezellig ontspannen en genieten
  • verschuiven naar een andere waarneming
  • de taal van kunst leren gebruiken als metafoor voor allerlei belangrijke zaken
  • teambuilding op maat
  • of een combinatie van bovenstaand

Het moderne gebouw van glas en staal op een eeuwenoud landgoed

Het moderne atelier van glas en staal staat op Landgoed Wickenburgh, een eeuwenoud familielandgoed. Het landgoed bestaat uit een ensemble van diverse oude gebouwen en een sfeervol parkbos wat we ook kunnen gebruiken. Wij kunnen groepen verzorgen van 6-50 mensen. Catering en combinaties met werkoverleg zijn ook mogelijk.

Een voorbeeld: boetseren met klei

Klei is een veelzijdig materiaal. Je kunt erop slaan, iets mee boetseren, jezelf laten verrassen en leren om de beeldtaal te gebruiken. In de workshops van Marijn kun je aangeven waar je je toe aangetrokken voelt. Ook het maken van een groepswerk, bijvoorbeeld een zelfportret van de hele groep is heel interessant en kun je na het bakken meenemen naar kantoor. Klei helpt je te ontspannen, slenteren met klei….

Als groep kun je kiezen om individueel met klei aan de slag te gaan. Hieronder zie je wat er zoal kan ontstaan in het bos. Deze workshop neemt iets meer tijd om tot een mooi resultaat te komen.

bedrijfsuitjes

Faces on places, klei in de natuur

bedrijfsuitje

Opening en nieuw leven, klei op locatie

bedrijfsuitjes

Faces on places, met klei en natuur

Een snelle compacte workshop

Een snelle, wat kortere workshop kan bestaan uit het maken van een zelfportret door iedere deelnemer die dan op een vooraf gemaakt plateau worden geplaatst. Nadat het werk gebakken is kan het mee naar kantoor om daar op een mooie plek bekeken te worden. Ieder ziet details bij de andere deelnemers waardoor je elkaar kunt herkennen.

bedrijfsuitje
bedrijfsuitje

Zoek je verdieping in persoonlijke ontwikkeling?

Je zou met je collega’s ook een workshop kunnen doen om iets meer te raken aan de creatieve bronnen in iedere deelnemer. Daartoe gaan we “slenteren met klei”, het materiaal verkennen en ons mee laten nemen in een avontuur wat niet vooraf een doel heeft. Spannend en veel voldoening, dat is gegarandeerd!